Llista de recursos per crear un bloc a Blogger

lunes, 12 de noviembre de 2007

Anàlisi programa de tv: La nit al dia


ACTIVITATS
Aquest vídeo pertany a una secció del programa La nit al dia dirigit i presentat per Mònica Terribas. Per poder fer les activitats Anàlisi d'un programa primer hauràs de visionar aquest vídeo i després un programa qualsevol de La nit al dia (recorda que es fa a TV3 de dl a dj). Finalment hauràs de respondre les preguntes següents:
1. Explica breument el contingut del vídeo
2. A quina secció del programa pertany?
3. Fes un guió literari del programa on es distingeixin clarament les seccions que el componen. Després fes una sinòpsi argumental de cada una.
4. Qui és l'objectiu del programa?
5. Quin és el tema central?
6. Com és el plató on es roda? S'utilitzen espais exteriors? Quan?
7. Quins tipus de plans hi ha? Per què? S'utilitza el moviment de càmera? Quan?
8. Hi ha música? De quin estil? En quins moments? Per què?
9. Comenta el títol del programa.

Observacions: M'hauria agradat trobar un programa complet de La nit al dia, però no he tingut més temps per buscar-lo-si és que hi és al youtube-. També he pensat afegir-hi algun altre vídeo d'una altra secció del programa. Si tinc temps faré modificacions i si no, de moment, ja està bé, que m'ha costat massa

2 comentarios:

IES D. Puigvert dijo...

Rosa, m'ha agradat molt com has plantejat i redactat l'activitat. Jo ja la deixaria així. Fins i tot crec que és millor que no els posis un programa sencer i així els obligues a veure-ho per la tele a temps real.
Deu n'hi do la quantitat de feina que els proposes com si no res. Ets tan suaveta (cosa que m'encanta de tu) que sembla que no hagi de costar gens fer aquesta feina, i tenen per estona!!
Si vols, en una altra sessió diferent els podries fer comparar aquest amb un altre telenotícies, d'aquest o altre canal.
Mercè G.

IES D. Puigvert dijo...

Una proposta molt completa d'activitat.
A Youtube potser no trobaràs un programa complet ja que ocuparia molt "espai".
Ara els docents podem disposar de l'espai
Edu3.cat i TV3 a la carta per recuperar programes de televisió.