Llista de recursos per crear un bloc a Blogger

domingo, 21 de octubre de 2007

Hola amic i amigues... estic tremolant, qué fregao...

He trobat moltissima informació referent a continguts de clàssiques en aquest blog:http://fernandolillo.blogspot.com/ , són tants que, com sempre, passes hores i no saps què podries fer servir per les classes i sobretot com.Dins de totes les possibilitats he triat el de Fernando Lillo perquè el conec de llibres que ha escrit sobre noves formes de ensenyar la cultura clàssica. Els seus llibres basats en jocs, anècdotes,bromes...fant que et sentis com un etern professor de nens petits i una mica ximples, el seu blog em sembla més atractiu,però nosabria com fer-lo servir en una classe.Necesito més temps per pensar en aquest aspecte i ja fa més d'una hora i mitja que estic amb aquesta hitòria.

2 comentarios:

IES D. Puigvert dijo...

Destacar de la teva entrada dues coses interessants:
- "no saps què podries fer servir per les classes i sobretot com"
- "Necesito més temps per pensar en aquest aspecte i ja fa més d'una hora i mitja que estic amb aquesta hitòria."
La quantitat d'informació i de possibilitats que se'ns ofereixen té un inconvenient, necessitem algun tipus de criteri per no perdre'ns i no perdre la finalitat del que volem aconseguir. A més de valorar si els resultats compensen el temps invertit. Són qüestions que cal plantejar-se.
La meva opinió és que a través de les TIC podem provocar canvis metodològics en la manera d'ensenyar i aprendre. Canvis que, a més són necessaris, si el que pretenem realment és que els nostres alumnes siguin competents en la societat que es trobaran.
És evident que un gran inconvenient és el temps i... l'espai no sempre pensant per adequar-se a aquests canvis.
Isabel Balaguer

IES D. Puigvert dijo...

Benvolguda Yolanda,
Ets una dona apassionada que sap fer del passat, present.

O sigui que nena directa al fregao i de trmolar, res de res.
Helena - Sue Hellen